93 874 25 03
admin#quimicel.net
Katrin

Distribuïdor oficial Katrin

Som distribuïdors oficials de la marca Katrin a Barcelona i tot Catalunya. Distribuïm els millors productes de la marca a empreses i professionals. Katrin és una marca de productes d'higiene i neteja de gran qualitat a un preu competitiu.

Dispensadors

Distribuïm dispensadors, dosificadors i diluidors de la marca Katrin a Barcelona i tota Catalunya

Cel·lulosa

Distribuïm productes de paper i cel·lulosa de la marca Katrin a Barcelona i tota Catalunya

Higiene de banys

Katrin ofereix solucions d'higiene de bany òptimes per a tot tipus de banys, des d'ubicacions d'alt trànsit fins a instal·lacions exclusives. Troba la millor solució d'higiene per al bany dels teus clients o el teu bany personal.

Higiene industrial

Les solucions de Katrin en higiene industrial ofereixen productes funcionals i d'alta qualitat. Instal·lacions de manteniment estàndard, on es es prioritza la mobilitat, o instal·lacions de processament d'aliments, on es necessita minimitzar el risc de contaminació creuada i amb treballs de manteniment exigents.

altres serveis

Katrin no només ofereix solucions d'higiene per a diferents tipus de instal·lacions industrials, així com banys de clients i empleats, també ofereix recanvis de productes Katrin o consultories en higiene.

Katrin

Coneix més sobre la marca Katrin

Medi ambient

Totes les solucions de Katrin també consideren els aspectes ambientals.

Marca global

Operant en més de 30 països, la marca Katrin està ben establerta en els països nòrdics i en tots els països europeus.

Clients

Els clients i socis de Katrin obtenen beneficis acumulatius assegurant que els impactes ambientals, socials i econòmics estiguin en perfecte equilibri.

Productes Katrin

Descobreix alguns dels productes Katrin que distribuïm