93 874 25 03
quimicel#quimicel.net
Quimicel
Nosaltres

Quimicel Higiene, més de 30 anys d'experiència

Quimicel Higiene SL, es dedica a la fabricació, comercialització, i distribució de productes d'higiene per a la indústria: col·lectivitats, indústria alimentària i piscines.

La nostra experiència de més de tres dècades ens permet anar incrementant el nostre ventall de productes i serveis per oferir als nostres clients la millor solució possible, aplicant els nostres sistemes de neteja.

La nostra evolució ha estat constant: hem millorat les nostres instal·lacions, donem un servei ràpid i eficient, tenim productes personalitzats, disposem de servei tècnic propi i el nostre departament de R + D treballa sempre tenint cura del medi ambient, tot gràcies a la confiança dels nostres clients.

Qualitat

Millorar el Sistema de Gestió de Qualitat ha estat una prioritat per Quimicel i el nostre esforç ha estat recompensat amb la fidelitat dels nostres clients.

Què fem?

Quimicel fabrica, comercialitza i distribueix productes d'higiene per a la indústria. Tots aquests productes són per a la neteja, per a piscines, higiene industrial, protecció corporal, gestió de residus, hostaleria, col·lectivitats, estris de neteja i papereres.

Medi ambient

Disposem de servei tècnic propi comptant amb professionals i experts en cada àrea. El nostre departament de R + D treballa sempre tenint cura del medi ambient i aconseguint els millors resultats a un baix impacte .

Equip

Coneix el nostre equip

Equip

Departament Comercial

Equip

Administratiu i Comptable

Equip

Magatzem i Repartidors

La nostra història

Coneix els nostres passos durant aquests 30 anys

1997
Sortim al mercat

Vam començar fabricant sabons per a la higiene personal i venent productes d'altres proveïdors.

2005
Ampliem la fàbrica

Ampliem les nostres instal·lacions per ampliar la fabricació de detergents per a la indústria, col·lectivitats, indústria alimentària i piscines.

2015
Augmentem la distribució

Fabriquem més productes i arribem a acords amb proveïdors per oferir als nostres clients més productes i serveis relacionats amb la neteja.

Detergents industrials

Descobreix els productes que fabriquem

Ambicome
Ambicome
REF: 1013020

Ambientador disponible en tres fragàncies: Paco Rabanne, Eterniment i Llimona

Doronet
Doronet
REF: 1008020

Detergent bactericida homologat pel Ministeri de Sanitat

Dibset
Dibset
REF: 1002020

Detergent líquid universal concentrat

Cristacel
Cristacel
REF: 1012020

Netejador de vidres multiús

Desrac
Desrac
REF: 1009020

Detergent líquid àcid

Descel
Descel
REF: 1101026

Desincrustant àcid per a piscines