93 874 25 03
quimicel#quimicel.net
Quimicel
Nosaltres

Quimicel Higiene, més de 30 anys d'experiència

Quimicel Higiene SL, es dedica a la fabricació de detergents, comercialització, i distribució de productes d'higiene per a la indústria: col·lectivitats, indústria alimentària i piscines.

La nostra experiència de més de tres dècades ens permet anar incrementant el nostre ventall de productes i serveis per oferir als nostres clients la millor solució possible, aplicant els nostres sistemes de neteja.

La nostra evolució ha estat constant: hem millorat les nostres instal·lacions, donem un servei ràpid i eficient, tenim productes personalitzats, disposem de servei tècnic propi i el nostre departament de R + D treballa sempre tenint cura del medi ambient, tot gràcies a la confiança dels nostres clients.

Qualitat

Millorar el Sistema de Gestió de Qualitat ha estat una prioritat per Quimicel i el nostre esforç ha estat recompensat amb la fidelitat dels nostres clients.

Què fem?

Quimicel fabrica, comercialitza i distribueix productes d'higiene per a la indústria. Tots aquests productes són per a la neteja, per a piscines, higiene industrial, protecció corporal, gestió de residus, hostaleria, col·lectivitats, estris de neteja i papereres.

Medi ambient

El nostre departament de R + D treballa sempre tenint cura del medi ambient i aconseguint els millors resultats a un baix impacte. De la mateixa manera totes marques que distribuïm són també respectuoses amb la naturalesa.

Equip

Coneix el nostre equip

Equip

Departament Comercial

Equip

Administratiu i Comptable

Equip

Magatzem i Repartidors

La nostra història

Coneix els nostres passos durant aquests 30 anys

1987
Sortim al mercat

Vam començar amb la fabricació de detergents i la distribució de productes per a hostaleria i indústria

2005
Ampliem la fàbrica

Millorem les nostres instal·lacions per poder oferir un servei més ampli, complert i eficient als nostres clients.

2015
Augmentem la distribució

La nostra trajectòria, dins el mon de la higiene, ens permet incrementar el ventall de productes, tot especialitzant-nos en el sector sanitari, geriàtric i alimentari.

Detergents industrials

Gamma de productes de fabricació pròpia